Je konfuz  dhe i,e trazuar shpirterisht, madje po kerkoje nje keshille? Safa.al, te ofron ilacin qe te nevojitet, i cili nuk ka asnje efekt anesor!

''Me i miri prej jush eshte ai qe sillet me mire me familjen e tij.'' Nga Muhamedi salallahu alejhi ue selem.