Po ju paraqesim nje kapanon industrial I cili eshte I pershtatshem per shumellojshmeri aktivitetesh. Vendodhja eshte buze autostrades Durres-Tirane km 6-te.

Ndertesa eshte e perber nga dy struktura,pjesa ballore showroom me pamje nga autostrada dhe magazine nga pas. Siperfaqa e showeoom eshte 354 m2,siperfaqa e magazines eshte 570m2,ne total 924 m2 .
Me mungese kollonash ne mes magazine ben te mundur perdorimin e vinxhit. Duyshemeja eshte e shtruar me beton me kuarc me ngjyre gri.

Nderteses eshte e pajisur me instalimet elektrike 3-fazor dhe uje rrjeti nga ujesjelles kanalizime.

Gjithashtu jane te perfshira ambjentet per zyra,kater tualete dhe nje ambjent per gatim. Trualli ku kjo ndertes ndodhet arrin nje siperfaqe 5000m2 duke I ofruar kapanonit nje oborr te lire dhe me gjelberim rreth e rrotull saj,e gjitha e perfshire ne cmim. Ndertesa eshte e pajisur me certifikate pronesie.

Cmimi : 2500 €/ne muaj