Toke (are) me siperfaqe 12ha ku 6380m2 jane te pajisur me certifikate  pronesie.Gjenden ne Baldushk-Tirane. 


Toka ka terren kodrinor dhe fushor, e pershtatshme per ferme derrash,lopesh apo thellezash dhe per te mbjella te ndryshme si ullinj,shege,limona etj. 

Vetem 25min larg nga qendra e Tiranes shtrihet kjo bukuri natyrore, qe pret ta beni tuajen dhe t'i jepni jete me idete tuaja.

Vendndodhja : Baldushk, Tirane

Siperfaqja e prones : 12 ha
Lloji i prones : are
Cmimi : 1.5 Euro/m2 i diskutueshem.