SHBA-të, Franca dhe Britania e Madhe ndërmorën një sulm të gjërë ndaj bazave ushtarake dhe laboratorëve të kërkimeve ushtarake të regjimit të Asadit duke lëshuar 103 raketa.

Nga vlerësimet e fundit të ekspertëve ushtarakë, mendohet se vetëm gjatë një orë duke sulmuar regjimin e Asadit, aleatët kanë harxhuar rreth 240 milion dollarë.

Vlen të theksohet fakti se vetëm një raketë Tomahawk kushton 1.6 milion dollarë./360Grade/