Trajneri i Kombëtares Kristina Panuçi foli për “Supersport” menjëherë pas ndeshjes, duke treguar arsyen e humbjes. Numri 1 i stolit e pranoi se skuadra e tij bëri shumë pak për të fituar ndeshjen. Në të njëjtën kohë ai tregon se lojtarët e tij po vuajnë faktin se nuk aktivizohen në klubet e tyre.

 

“Kemi bërë shumë pak për ta fituar ndeshjen. Diferenca ishte në nivelin fizik. Shumë nga futbollistët tonë nuk kanë minuta në këmbë dhe kjo bëri diferencë me skuadrën e Norvegjisë”.

“E nismë me skemën 4-3-3 dhe në pjesën e dytë 4-3-1-2. Ky ishte ndryshimi që ne bëmë”.

“Morëm disa indikacione si pozitive dhe negative. Nuk ka lejuan në asketin fizik. Shumë lojtar nuk ishin mirë fizikisht. Bënë debutimin dy lojtarë dhe kjo ishte arsyeja kryesore. Morëm sinjale pozitive dhe negative”.

“Nuk kam 200 futbollistë në dispozicion. Dua të mbështes lojtarët, t’i ndihmoj. Nëse do ishin në kondicionin e duar fizik do ishte një ndeshje ndryshe”.

“Bare dhe Ramadani ishin debutues. Ajeti, Mavraj dhe Sadiku po luajnë pak dhe kjo ndikon në ndeshjet tona. Kemi qenë shumë të brishtë në mbrojtje”.

“Në disa momente kemi lëvizur me topin shumë lehtë dhe Norvegjia

Nuk duhej ta merrnin Xhaka dhe Qaka, por Ramadani. Funksionoi shumë pak”.Sport/eksp.

 Spor