Mijëra besimtarë myslimanë mbushën sheshin “Skënderbej” mëngjesin e sotëm ku u organizua ceremonia e faljes së namazit të Fitër Bajramit në Tiranë. Si duket ka qenë përmallimi për faljen tradicionale në shesh i besimtarëve dhe shtimini të rinjve në xhamia që ka sjell një popullim të jashtzakonshëm në sheshin Skënderbej. Programi i Fitër Bajramit filloi ne 5:40 pastaj me faljen në orën 06:10 përfundoi në orën 06:20.