Tradita e gatimit te vendeve, te lindjes, ne shtepite tuaja!

Sjellim tek ju shijen e kultures se gatimit te vendeve, te lindjes;Emirateve,Saudise,Katarit,Omanit,etj.
Ne ndime te amvisve;Nje tradite disi ndryshe ne pergatitjen e kafes me ereza dhe aroma.
Per me shume detaje, ju leme ne shoqerine e videos,qe vijon.
Ju urojme shikim te kendshem!