Safa.al-Portali juaj, me rastin e muajit te bekuar, te Ramazanit organizoi konkursin mbarekombetar te Kuranit me Teme:Te njohim Allahun, Zotin tone,Krijuesin e gjithesise,permes fjales se Tij,ne Kuran!

Ne konkurs moren pjese femije,te rinj dhe te reja nga treva te ndryshme shqiptare dhe nga mbare vendi.Ne kete garim te bukur , per te njohur Zotin, qe na ka krijuar,juria e konkursit,e cila ne perberje kishte emra te ndryshem te shkencave Islame,perzgjodhi interpretimet  me cilesore te sureve, te Kuranit famelarte e te bekuar,shpalli fituesit dhe fitueset me rastin e festes se Fiter Bajramit.

Fituesit e konkursit te Kuranit famelart ,jane;

*-LINDITA MAKOLLI,FUSHE KOSOVE,VENDI 1-re.

*-SARA IBRAHIMI,PRIZREN, VENDI 2-te.

*-EGLI HAKA,TIRANE,VENDI 2-te .

*-HANA IBRAHIMI,PRIZREN,VENDI 2-te.

*-XHENSILA BRASHA,LIBRAZHD,VENDI 3-te.

*-ENES MAKOLLI,PRISHTINE/KOSOVE/,CMIM INKURAiUES.

Fituesit u pajisen me certifikatat e pjesemarresit ne konkurim dhe cmimin perkates.

Ju urojme suksese fituesve dhe te gjithe pjesemarresve. Evenimente te tjera do te jene ne fokusin tone ne te ardhmen,ku edhe pjesemarresit dhe pjesemarreset,qe kete radhe nuk u renditen, e kane nje mundesi,sigurisht,nese punojne edhe me shume me fjalen e Zotit ne Kuran,qe te arrijne suksesin e deshiruar. Pergezime per fituesit dhe prinderit e tyre!

Gezuar Festen e Fiter Bajramit!