Recete gatimi e rralle,nga kultura e guzhines Arabe!

Pule me pete, me bajame, fistik e arra, me veze thelleze,leng portokalli dhe fruta te tjera te thata e dekoruar bukur!
Per me shume detaje, ndiqni videon!