Lëkundje të forta tërmeti u regjistruan ne oret e para te dites se sotme në kryeqytet. Magnituta e tërmetit ishte 3.7 me epiqendër në fshatin Shëngjergj të Tiranës dhe 16 km në perëndim në Bulqizës.

 
Thellësia e tërmetit ishte 29 km.

Deri më tani nuk dihet nëse ka dëme materiale në zonat pranë epiqendrës.