Në garë për 120 ulëset në Kuvendin e Republikës së Kosovës janë gjithsej 1068 kandidatë të partive dhe koalicioneve të ndryshme politike.

Fushata zgjedhore në Kosovë vazhdon e qetë

 Në garë për 120 ulëset në Kuvendin e Republikës së Kosovës janë gjithsej 1068 kandidatë të partive dhe koalicioneve të ndryshme politike. Zgjedhjet e 6 tetorit do të monitorohen nga rreth 100 vëzhgues të BE-së.

Disa në Prishtinë, e të tjerë në Mitrovicë e Suharekë, partitë politike dhe koalicionet parazgjedhore vendosën t’i mbajnë tubimet për hapjen zyrtare të fushatës, që do të zgjasë 10 ditë rresht.

Investime në arsim dhe shëndetësi, reforma pensionale, sigurime sociale, shtesa për fëmijë, vende të reja pune, rritje ekonomike, vetting në sistemin e drejtësisë, ishin vetëm disa nga premtimet që po dominojnë diskursin politik në fushatë.