Sportistja kombëtare paralimpike e Turqisë, Byshra Yn (Büşra Ün) u shpall kampione  në Turneun Ndërkombëtar të Tenisit me Karrige me Rrota në Fushë të Hapur, që zhvillohet në Afrikën e Jugut.

Sportistja turke me aftësi të kufizuara shpallet kampione në tenis

Sportistja kombëtare paralimpike e Turqisë, Byshra Yn (Büşra Ün) u shpall kampione  në Turneun Ndërkombëtar të Tenisit me Karrige me Rrota në Fushë të Hapur, që zhvillohet në Afrikën e Jugut.

Sipas deklaratës së bërë nga Federata Sportistëve me Aftësi të Kufizuara e Turqisë, Byshra Yn dhe sportistja e ekipit të saj nga Japonia, Shiori Funamizu, në finalen e çifteve për femra u përballën me rivalet nga Afrika e Jugut dhe Anglia.

Me rezultatin 2-1, përkatësisht 7-6, 5-7 dhe 10-3, sportistet Byshra Yn dhe Shiori Funamizu u shpallën kampione në sportin e tenisit.