Kompania "Apple" ka publikuar videon e parë promovuese për "The Morning Show" (Shfaqja e mëngjesit), seriali i ardhshëm i programeve me Jennifer Aniston, Reese Witherspoon and Steve Carell.

Seriali do të transmetohet në "Apple TV Plus", shërbimi i ri i transmetimit të vazhdueshëm të videove nga "Apple".

"The Morning Show" do t'i ndjekë gazetarët në pika të ndryshme të karrierës së tyre, duke përballur ndryshimet e peizazhit të lajmeve të mëngjesit.

Program është vendosur të prodhohet tashmë edhe për një sezon të dytë dhe do të debutojë në vjeshtën e sivjetshme, kur "Apple" fillon shërbimin e saj të transmetimit të vazhdueshëm të videove. (Fang Xiaoyu)