Njeriu më i pasur në botë Jeff Bezos prezantoi një model të ri të një anije kozmike që synon të transportojë njerëzit në Hënë deri në vitin 2024. Themeluesi i Amazon Bezos e ka beri prezantimin e shumëpritur në Washington DC dhe sipas tij kjo gjeneratë e re anijesh kozmike pa pilot do mbajë pajisje shkencore dhe satelitë.

(BalkanWeb)