PANAIRI USHQIMOR 2018

Me rastin e Muajit te Bekuar te Ramazanit,Shkolla Jopublike ''Hafiz Ibrahim Dalliu",realizoi Panairin Ushqimor me teme:"PRANVERË NË SOFRAT TONA"

Falenderojmë të gjithë nxënësit dhe prindërit e shkollës sonë për kontributin e tyre në realizimin e këtij panairi ushqimor!
Mirënjohje për ta dhe për të gjithë mësuesit.

fc/shk.j.''Ibrahim Dalliu''