Me popullsine kryeqytetit qe rritet perdite, rritet dhe tendenca per tu zhvendosur drejt periferive te cilat aktualisht jane zona pak te prekura dhe mund te arrihen lehte e me cmime te arsyeshme.

Per kete ju ofrojme 23ha ne total ne Tefel, Tirane me nje cmim fantastik. 

Toka e pershtatshme per te ndertuar ferme apo cdo lloj biznesi tjeter.

Nxitoni ! ju siguojme qe do te rezultoje investim I zgjuar per te ardhmen!

Vendndodhja : Tefel, Tirane
Siperfaqja e prones : 23 ha
Llojii prones : pemtore