e fshatin baldushk ju ofrojm toke speciale ! E themi kete duke u nisur nga pozicioni I saj buze rruges kryesore,shtrirja e saj fushore,si dhe lumi erzen qe kalon pran saj e ben akoma me atraktive kete siperfaqe. E pershtateshme per ferm, vila, shtepi, restorante, etj. Vetem 13 Km nga qendra e Tiranes ose 25 min. Transporti publik kalon cdo 1 ore pran prones. 

Na kontaktoni !

Vendndodhja :Baldushk, Tirane
Siperfaqja e prones : 2 ha
Lloji i prones : are