Shitet shtepi e vjeter ne Bultic-Tiran. 

Filloni te medoni per lumin zhullimi cili ndodhet pran tokes, kodrat e gjelberuara,ajrin e paster,token pjellore ne te cilen ju mund te mbillni peme te ndryshme dhe te ndertoni kopshtin tuaj ne kete vend fantastik. 

I pozicionuar ne nje pike strategjike ky fshat kufizohet nga Kombinati dhe Petrel. 

Ju ngelet vetem ta shihni nga afer.

Vendndodhja : Bultic-Tirane

Siperfaqja e prones : 4000m2 total nga te cilat 200m2 jan me certifikat pronesie
Llojii prones : Truall
Cmimi : 78.572 Euro Total.