Ne fshatin e mrekullueshem Berzhite ku ti mund te gjesh malin,fushen dhe lumen ne ju ofrojme kete prone me siperfaqe 1887 m2 e cila gjendet vetem 15 km nga qendra e Tiranes. E rrethuar nga ullnij shume vjecar kjo prone mer nje vlere akoma dhe me te madhe.Me pare eshte perdorur per restorant duke ber te mundur qe kabinat elektrike,kanalizimet dhe nxjerra e ujit nga pusi te jene gati per pronarin e ri te prones.

Cmimi: 160000 euro
Siperfaqa: 1887 m2