Atëherë kandidat për President, Trump e cilësonte “një katastrofë” pakti e arritur dhe u zotua se me të marrë detyrën do ta shfuqizonte. Nuk vonoi shumë dhe në publik, menjëherë pasi mori frenat e SHBA në dorë, Trump përmendi sanksione ndaj Teheranit dhe rishqyrtim t&...

Lexo më shumë...

Video prezantuese e realizuar nga safa.al ne Fier, Darzeze...

Lexo më shumë...

Ekzistojnë disa lloje lulesh të cilat pastrojnë ajrin përreth shumë më shpejt se lulet e tjera. Foto: WebLibrary...

Lexo më shumë...

Shqipëria natyra dhe bukuritë e saj.  ...

Lexo më shumë...

Më të lexuarat

Scroll to top