KËLN (AA) - Kreu i Çështjeve Fetare të Turqisë Prof. Dr. Ali Erbaş, ka deklaruar se "Islami është fe e paqes që mbron dhe përpiqet të mbajë gjallë të njëjtat vlera universale në të gjithë botën", raporton Anadolu Agency (AA). Erbaş ka mbajtur një fjalim në...

Lexo më shumë...

Nga Elona Jaçellari / Fotografia Armand Habazaj Bali dhe ishujt e panumërt, natyra dhe bukuria që ofrojnë ato, e bëjnë Indonezinë të duket një vend përrallor. Ndaj dhe është një ndër vendet më ekzotike që tani për tani po tërheq shumë turistë. D...

Lexo më shumë...

Një “fshat” i dizajnuar nga kompania e famshme Google, mund të bëhet së shpejti realitet. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, gjiganti i kërkimeve Google tanimë ka paraqitur një propozim të përditësuar në qytetin e Mountain View, Kaliforni, së bashku me një seri g...

Lexo më shumë...

Sprova e të moshuarve dhe sprova e të rinjve  Jeta është si perdet, ku pas çdo njërës ndodhet një etapë tjetër e jetës sonë, deri sa arrijmë te perdja e fundit, të cilën mund ta quajmë si dhoma e pritjes për në botën e amëshuar. Pleqëria ë...

Lexo më shumë...

Yusuf Islam: Myslimanët duhet ta gjejnë rolin e tyre ! Yusuf Islam, muzikanti britanik dhe edukatori me famë botërore ka deklaruar se bota myslimane duhet të zhvillojë ndjenjën e vet të besimit dhe ambicies. Yusuf Islam, muzikanti britanik dhe edukatori me famë botërore ka deklaruar se bota myslimane du...

Lexo më shumë...

  Bismilahi Rrahmani Rrahim! Me emrin e Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit! “E Ne të dërguam ty (Muhammed) vetëm si mëshirë për të gjitha boterat, krijesat” (Surja Enbija, ajeti 107) Kuran NJihuni me Medinen e ndritshme, (qe gjendet ne Saudi), me Xhamine e Profetit Muhamed, paqja dhe meshira e A...

Lexo më shumë...

Rituali më i mirë kundër stresit është pirja e një çaji bimor në mesditë dhe përpara gjumit.    Për shekuj të tërë, njerëzit e kanë përdorur çajrat bimorë për të zgjidhur një sërë problemesh me stomakun. Këtu pë...

Lexo më shumë...

Më të lexuarat

Scroll to top