Duke parë këtë laborator ku prodhohet djathë mund të mendosh se gjendemi në Itali, por jo, jemi pikërisht në një zonë përiferike të Durrësit. Angelo Alo është një shtetas italian, që pas punës disavjeçare në Ennel (simotra e OSHEE)  ka vendosur që...

Lexo më shumë...

Futbolli shqiptar po degradohet përditë e më shumë. Arbitrim skandaloz i paprecedentë në historinë e kampionatit, dhunë masive brenda e jashtë fushës, rezultate të manipuluara dhe aleanca që po sjellin braktisjen masive të impianteve nga sportdashësit, një valë pakënaqë...

Lexo më shumë...

Artriti reumatoid dhe herniet janë dy nga problemet më të shpeshta që shfaqen me kalimin e moshës. Shkaqet janë të shumta, por trajtimi me medikamente nuk është gjithnjë efikas. Mjeku popullor Ylli Merja, tregon për revistën “Shije” se cili është trajtimi më i mirë ...

Lexo më shumë...

Më të lexuarat

Scroll to top