Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka theksuar se java e fundit e gushtit është një javë e fitoreve në historinë turke, duke shtuar se gjithmonë do të udhëzohen me frymën e Manzikertit. 26.08.2019 ~ 26.08.2019 Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka theksuar se java e fundit e gushtit është ...

Lexo më shumë...

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka theksuar se java e fundit e gushtit është një javë e fitoreve në historinë turke, duke shtuar se gjithmonë do të udhëzohen me frymën e Manzikertit. 26.08.2019 ~ 26.08.2019 Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka theksuar se java e fundit e gushtit është ...

Lexo më shumë...

Turqia inauguron autostradën e re Stamboll-Izmir, përgjysmon udhëtimin Presidenti Erdogan inauguroi aksin e ri prej 192 kilometrash të autostradës që lidh rrugën nga Stambolli, qyteti më i madh i Turqisë, deri në Izmir, metropol në brigjet e Egjeut. 04.08.2019 ~ 05.08.2019 Previous Me pje...

Lexo më shumë...

Në aeroportin “Stambolli”, një prej projekteve më të mëdha të Turqisë, nuk është thyer vetëm rekordi i fluturimeve, por edhe rekordi i pasagjerëve. Që nga 6 prilli i këtij viti e deri më tani, si për udhëtimet e brendshme dhe ato të jashtme janë realizuar...

Lexo më shumë...

Sporti me të vërtetë ndihmon për të jetuar më gjatë. Julia  Hurricane Hawkins 103 vjeçare  është një shembull për këtë.  Ajo është  gruaja më e vjetër  që konkuroi  dhe  vendosi një rekord të ri në garën 50 ...

Lexo më shumë...

Pas një studimi me 5000 punonjës, një grup kërkuesish britanikë arritën në përfundimin se ata që ishin të vetëpunësuar në sektorë të ndryshëm, ishin po ashtu persona më të suksesshëm në karrierën e tyre dhe ndiheshin më të kënaqur me kontri...

Lexo më shumë...

Jobs ishte kthyer në Apple për një mbledhje me stafin. Apple kishte 90 ditë para të mbetura në bankë. E ardhmja dukej e zymtë dhe pak njerëz i dhanë atij një shans për të mbijetuar, pa e ditur se ajo do të bëhej kompania e parë amerikane që arriti 1 miliard $ në vler&...

Lexo më shumë...

Më të lexuarat

Scroll to top