Cfarë është SAFA?

SAFA është Agjensi që mbledh të gjithë personat dhe kompanitë , shqiptare apo te huaja, duke iu servirur në mënyrë të qartë dhe të plotë një shumllojshmeri tokash.

Pse ne ?

Duke pasur një staf të madh mix dhe shume të formuar profesionalish, të cilët janë rritur me frymën e biznesit dhe janë gjendur gjithmonë përballë detyrimit për ti shërbyer klientit dhe bizneseve me ndershmëri për tju dhuruar kënaqesi dhe një punë shumë efikase. Kjo nismë e re nuk mund të mendohet ndryshe vecse si një oaz ku do gjeni seriozet, korrektesi dhe bashkëpunim në rrugën tuaj drejt ndërtimit të ëndrrave tuaja. Ne ofrojmë një shumllojshmëri tokash, bregdetare, fushore, kodrinore, vreshta etj, të gjitha të pozicionuara në vende strategjike në Tiranë dhe jashtë saj, të përshtatshme për banim apo biznesin që ju dëshironi.

Çmimet tona janë reale dhe konkuruese dhe për më tepër në funksionin tuaj për të qënë shtysë e jo pengesë në rrugën tuaj. Ne disponojmë vetëm toka me dokumentacion të rregullt dhe ky është një rregull strikt i kompanisë sonë pasi me klientin na lidh nje frymë e fortë besimi dhe synojmë vetëm ta ndihmojmë atë. Disponibiliteti jonë eshte maksimal , si në shoqërimin e klientit në terren dhe në servirjen e informacioneve të sakta rreth pronave

SAFA deshiron të jetë përkrah jush në ndërtimin e ëndrrave tuaja!

 

Pjese e NurSoft

Nuis / Nipt : L82215003N

Më të lexuarat

Scroll to top